راهنمای انتخاب رشته پایه نهم

انتخاب-رشته-نهم

راهنمای انتخاب رشته و جزئیات رشته های مختلف پایه دهم (فنی و نظری)

ورود به هریک از شاخه ها و رشته های تحصیلی نیازمند کسب حداقل نمرات دروس تخصصی پایانی نوبت دوم (نمره خرداد یا همان نمره برگه خردادماه بدون نمره مستمر) مربوط به آن رشته می باشد. به عبارت دیگر در صورت عدم کسب حداقل میانگین دروس تخصصی در سه پایه هفتم، هشتم و نهم (هفتم و هشتم با ضریب ۱ و نهم با ضریب ۳) برای رشته‌ها سایر عوامل و ملاک های هدایت تحصیلی آن دانش آموز در تنظیم نمون برگ هدایت تحصیلی بی اثر خواهد بود.

 

مثال: اگر دانش آموزی در درس ریاضی سال هفتم نمره ۱۷و در ریاضی سال هشتم نمره ۱۵ برای خرداد کسب کند و در سال نهم نمره ۱۱ بگیرد میانگین این سه نمره با توجه به ضریب ۱ سال هفتم و هشتم و ضریب ۳ سال نهم می شود
۱۷*۱+۱۵*۱+۱۱*۳=۶۵
۶۵÷۵=۱۳

این دانش آموز حد نصاب نمره ریاضی را برای رشته ریاضی فیزیک کسب نکرده است.

✅نکته‌ی بسیار مهم👇👇👇

مدارس متوسطه دوم با توجه به ظرفیت مشخص خود مجازند به ترتیب از بالاترین تراز عملکرد در دانش‌آموزان اولویت الف برای هر رشته شروع به ثبت‌نام کنند.

 

حداقل نمرات لازم جهت ورود به رشته های مختلف پایه دهم
حداقل نمرات لازم جهت ورود به رشته های مختلف پایه دهم

۱) در صورتی که شما حداقلِ نمره را که در بالا گفته شده در رشته‌ای کسب کرده باشید( آن رشته در فرم هدایت تحصیلی شما هاشور نخورده باشد)، اگر #اولویت_الف یا #اولویت_ب با #تراز_عملکرد_بالا در آن رشته باشید می‌توانید در مهلتِ اعلام شده ثبت‌نام کنید.

۲) اگر حداقل نمره را در رشته‌ای به دست آورده باشید(هاشور نخورده باشد)اما تراز عملکرد شما نسبت به سایر دانش‌آموزان منطقه پایین‌تر باشد در صورت وجود ظرفیت در مدارس، ثبت نام می‌شوید؛ و در صورت تکمیل ظرفیت، به رشته‌ی دیگری هدایت می‌گردید.

۳) اگر رشته‌ای در فرم هدایت تحصیلی شما #هاشور خورده باشد(حداقلِ نمره را در آن رشته کسب نکرده باشید) حق انتخاب آن رشته را در هیچ استان، منطقه، و مدرسه‌‌ای( اعم از دولتی، نمونه، استعدادهای درخشان، و غیر دولتی)ندارید.